BPM Experts en Thysia gaan samenwerken in K2 projecten!

samenwerking

Waarom samenwerken? Staan we samen sterker? Komen we samen verder? Kunnen wij klanten beter advies en nog betere oplossingen bieden? Kunnen twee dienstenbedrijven samen nóg klantgerichter werken?

Twee bedrijven, één doel

Thysia Information Systems (www.Thysia.eu) , gevestigd in Breda, is een dienstenbedrijf in procesinnovatie, online samenwerking en documentbeheer met een uitgebreide K2 expertise (www.K2.com) . BPM Experts heeft als specialist in Business Proces Management dienstverlening een perfecte aansluiting bij Thysia. Gezamenlijk zijn wij beter in staat om processen te optimaliseren en te digitaliseren. Wij creëren oplossingen door vragen te stellen en mee te denken. BPM Experts optimaliseert en digitaliseert bedrijfsprocessen. Twee handen op één buik, Thysia en BPM Experts? Ja, dat zijn we zeker.

Met als gezamenlijk doel klanten te helpen bij digitale innovatie zijn wij sinds deze week een mooie samenwerking met elkaar aangegaan. Samen staan we sterk. Sterk om nóg klantgerichter te werken, vanuit beide kanten.

Samenwerking bij K2 trajecten

Ons gezamenlijke uitgangspunt is dat wij de samenwerking aangaan met betrekking tot K2 projecten. BPM Experts adviseert haar klanten en helpt hen processen te optimaliseren. Kiest een klant in dit optimalisatieproces voor het K2 platform? Dan komt Thysia om de hoek kijken met uitgebreide expertise en ondersteuning en realiseert de oplossingen. Zo kunnen wij werken waar onze expertise ligt en zo kan BPM Experts haar kennis en ondersteuningsmogelijkheden voor haar klanten uitbreiden. BPM Experts blijft zelf wel volledige dienstverlening bieden voor het Webcon Rapid Application Development platform (www.webcon.com)

Wij zijn blij met deze mooie, nieuwe samenwerking. Voor een nog betere klantbeleving!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2016 | BPM Experts